Profil og klientudtalelser

Pia Nielsen Padfield

 

Født i denne omgang i 1972 

Profil

 

Så længe jeg kan huske, har jeg interesseret mig for mennesker.

 

Jeg er overbevist om at kroppen husker alt, også selvom ens umiddelbare hukommelse skulle have glemt det.

 

Jeg er uddannet kraniosakralterapeut fra Stanley Rosenberg instituttet og efterfølgende  ALT-terapeut fra Fulcrum Instituttet. Derudover stiftede jeg bekendtskab med Access Bars for et par år siden og det er et godt supplement til de andre teknikker, jeg kan.

 

Derudover er jeg life coach uddannet fra AlfaOmega instituttet. Jeg har bred erfaring med at arbejde med alle mennesker, fra spæd til gammel.

 

 

Klientudtalelser

Det er altid rart at høre fra klienter, hvordan de har oplevet de forskellige behandlinger.

Nedenfor er et par udtalelser, jeg har fået lov til at dele på min side - så tak for det.

Pias ALT Natural lifting fik nogle muskelgrupper, man vanligvis ikke tænker på, til at slappe af. Rynken i panden blev mindre, draget om munden og smilet mere afslappet. Du ved ikke at du har behovet før du har prøvet det.

 - Assia Amal Bada, Læge

Jeg kan varmt anbefale Pia. Man føler sig tryg ved hende fra første sekund, så man kan slappe helt af, mens hendes superkompetente hænder tryller med ens krop, hoved og ansigt. Jeg fik ovenikøbet rettet min skæve næse og reduceret det ar, der løber over min kind.

 - Christina Lindeholt, Erhvervspsykolog

Jeg begyndte hos Pia grundet kroniske smerter i hofterne og efter 2 behandlinger har hun fået styr på mine hofter og bækken og jeg oplever ikke længere smerter, som tidligere.

Herefter er jeg fortsat hos Pia for det gør godt i krop og sjæl.

Pt i gang med ALT Natural lifting-forløb, så fugerne og anspændtheden i mit ansigt er betydeligt mindsket. Andre har bemærket en anden udstråling.

Jeg kan helt klart anbefale alle, hvad enten de har uro i sjælen, smerter i kroppen eller har brug for et "nyt" ansigt at tage en tur på briksen hos Pia.

 - Irene Nørklint, HR Manager


Tak for en helt fantastisk behandling , min krop (efter min ulykke ) var så meget mere i balance , “ rettet op “ og at stå på mine ben igen men på en helt ny måde 
Jeg elsker din nænsomme og kompentente måde du arbejder 
på , du lytter og kommunikerer med kroppen og det er fantastisk at mærke hvad der sker under behandlingen 
Jeg kan MEGET VARMT. Anbefale Pia hun er fantastisk

- Helle, psykoterapeut

Jeg har igennem flere år fået behandling med KST hos Pia, da jeg lider af migræne og spændingshovedpiner. Det er en fantastisk behandling, hvor jeg får slappet helt af og bliver fyldt op med ny energi. Pias behandlinger hjælper både når mine smerter opstår pludseligt, men også som forebyggelse.

Min datter på 3,5 år har fået hjælp af Pia med KST, til bedre udtale af ord. Som ekstra bonus har hun fået det bredeste dejligste smil :)

 - Janni Klinkby, Operationssygeplejerske

Kan kun anbefale behandlinger hos Pia. Bløde, afslappende og trygge hænder får rynkerne væk uden cremer eller kemi. Indsigt i dig selv med Access Bars. SÅ skøn selvforkælelse.

 - Camilla Irlind, Laborant

Se flere klientudtalelser her på Facebook

Copyright © All Rights Reserved

Pias Pauserum

Jernaldermarken 70

Trekroner

4000 Roskilde


Facebook


CVR-nr: 39825295

Tidsbestilling:

Ring 60694757

Jeg ringer tilbage, hvis jeg er i gang med behandling.

Behandling pågår på hverdage ml 8-15 med mindre andet aftales.